Haideți să dăm „un post” de ajutor

Pentru cei care veți primi pe mail postarea să nu vă speriați: nu am murit (de tot), doar că aceste 2 luni mi-au scos cam multe fire albe, dar nu se observă că mă vopsesc. 🙂

Am fost tare ocupată în ultimul timp și acum tot cu treabă am  venit pe aici. Tare mult aș fi vrut ca Raki să se fi întors din vacanță pentru că aș fi avut nevoie de ajutorul lui. Dar poate mă poate ajuta și Tudor (chiar dacă e la mii de km depărtare tot este citit de „consătenii” lui) – sau orice alt constănțean care citește acest articol.

Să vă spun despre ce este vorba: mâine și poimâine va avea loc la Constanța al doilea târg de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcții. Toate serviciile sunt gratuite!!! Este un proiect european așa că totul este finanțat de ei – noi trebuie doar să ajutăm șomerii să-și găsească un loc de muncă.

De ce am nevoie de voi? Pentru a face o mică campanie de informare în rândul bloggerilor din acea zonă. Sunt mulți oameni care își caută de muncă, iar aceasta poate fi șansa lor. Haideți să dăm o mână de ajutor – nu ne costă nimic. Iar cei care locuiți în Constanța și aveți rude, prieteni, cunoștințe care își caută un loc de muncă în construcții, trimiteți-i la târg.

Târgul va avea loc la Pavilionul Expozițional din Constanța și , repet, va fi în perioada 21-22 iunie. Mai multe detalii despre târg și proiect găsiți în link-ul pe care vi l-am dat mai sus.

Vă mulțumesc de acum celor care veți rupe puțin din timpul vostru pentru a-i ajuta pe ceilalți. Să aveți o zi minunată!! V-am pupat pe toți.

P.S. Eu sunt voluntar în cadrul proiectului și fac totul doar pentru mulțumirea că am făcut un bine – asta pentru cei care s-ar fi gândit că fac reclamă sau ceva de genul.

Reclame

12 gânduri despre „Haideți să dăm „un post” de ajutor

  1. imi pare bine sa vad ca esti sanatoasa , chiar ma gandeam la tine zilele trecute , se vede ca ai cam lipsit de aici , nu cred ca Tudor o sa te poata ajuta pentru ca si el intra foarte rar in ultimul timp , e frumos gestul tau si mai frumos ca intinzi o mana de ajutor unor necunoscuti fara sa astepti nimic in schimb 🙂 Bafta Daniela si imi pare bine ca te-am ” vazut ”

  2. Pingback: Târg de locuri de muncă! | Se Întâmplă

  3. Pingback: Scurte din Constanta (8) : Cristi Mirea

  4. Pingback: Apel pentru un catel | Madalina Ciucu

  5. Pingback: Have a nice day | Se Întâmplă

  6. Pingback: Hey! Mi-a fost dor de voi | Madalina Ciucu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s